ВЕСТИ
среда, 08 фебруар 2012 19:35    ПДФ Штампа Eл. пошта
Гласај разумно, изабери СНП1389!

Пише: Јовановић Роберт

СНП1389 се већ осам година бори против систематског уништавања Србије и будућности наших потомока, од стране Запада и њихових плаћеника. За разлику од већине партија у Србији ми своју оданост Србији исказујемо делима а не речима,а речи кад користимо увек их бирамо пажљиво, јер не обећавамо ништа што не можемо да урадимо. Своју оданост Србији доказали смо великим бројем акција и пројеката који су често били осуђивани од стране режима јер су били у супротности са њиховом политиком комадања Србије и запостављања породичних и патриотских вредности.
Често смо били оптуживани да кршимо Устав, и то од стране оних који су заслужили доживотну робију због издаје земље и народа. Од почетка наше борбе константо смо се сусретали са малтретирањем од стране полиције, а све у циљу застрашивања,али ми и даље поносно стојимо уз нашу браћу и сестре, и кад је тешко и кад се слави. Зашто треба изабрати СНП1389? Кор 1389 чине млади људи спремни да одговоре на све изазове, и нису им страни проблеми просечног грађана Србије. Припадници 1389 нису ни фашисти ни нацисти, како их режимски медији често називају.Сви припадници су националисти којима је добробит и просперитет Србије на првом месту. Зар је погрешно волети своју земљу и свој род? Зар је наша борба против штетне режимске политике лоша?
У медијима се такође провлачила прича да смо ми плаћени како би реметили напредак Србије.
Новац за акције и за кампању СНП1389 прикупља од чланарина и донација својих чланова, за разлику од осталих партија које новац добијају од разних тајкуна. Да ли заиста мислите да они свој крвави новац дају тек тако? На вама је да закључите.
СНП1389 ће и даље наставити да се залаже за очување територијалног интегритета и целовитости Србије, као и за укидање лажних институција на Космету и разоружавање и хапшење терориста, за разлику од владајућих партија које са истима преговарају и сарађују.
Обећали су много, урадили су ништа. Време је за промене, време је да Србија помогне себи. Мислите на будућност своје деце, на будућност својих унука. Изаберите СНП1389!

Komentari
Dodaj Novi
+/-
Dodaj komentar
Ime:
Email:
 
Naslov:
 
Nikolina  - zna se!   |2012-02-08 11:45:03
SNP 1389 jedini izbor!!
Србија  - коначно   |2012-02-09 00:45:20
гласамо за вас,то се подразумева.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."