ВЕСТИ
понедељак, 12 новембар 2012 13:23    ПДФ Штампа Eл. пошта
Србија сада и Србија заувек

пише: Миша Вацић


И ако је велики део Европе и много старих и славних држава пало под контролу Америке и целог мрског апарата тоталитарног система Новог светског поретка, ми се нећемо предати нити повући. Бранићемо Србију ма колика цена била. Од када је ова наша земља насељена, свака генерација Срба била је позвана да положи сведочанство своје националне оданости и јунаштва. Гробови младих Срба који су се одазвали том позиву густо покривају све српске земље.


 Ексадрони новог рајха-светског поретка већ су се сурово искалили над нама. Наша отаџбина је у смртној опасности. Српски народ и верна браћа из слободног света бориће се раме уз раме и избориће славну победу отаџбине. Са чистом савешћу, као нашом једином сигурном наградом, са историјом као коначним судијом наших дела, поведимо напред земљу коју волимо, молећи Његов благослов и Његову помоћ, али знајући да овде на земљи Божије дело мора у истину бити наше сопствено. Да водимо бој против чудовишне тираније коју на црном, жалосном списку људских злочина досада још ништа није превазишло.
 Србијо, ништа није изгубљено, јер овај је сукоб светски! У слободном свету,огромне снаге тек се прикупљају. Једнога дана те снаге ће уништити непријатеља слободних земаља и правде. Потребно је да Србија буде присутна у тој победи. Тада ћемо поново пронаћи своју слободу и своју величину. Зато је дошло време да покажемо осведочену храброст у достојној одбрани наше слободе. Да срушимо издајничку ЕУ мантру која почива на владавини културног терора и медијског застрашивања сопствених грађана. Право лице медиокритетских гласника ЕУ у обмањивања још тренутних феудалних деспота Србије: егоистично угађање појединцима, славољубље, похота, лењост, бешчашће, мржња... једно за другим руше здраве вредности. Доводе до тога да се девојке грехом поносе,а момци војске стиде.
 Срби заслужују поредак у коме ће сва благотворна и племенита осећања бити подстицана, где ће отаџбина осигурати благостање сваком појединцу, где ће трговина бити извор општег богатства, а не само чудовишног богаћења неколико породица, у коме ће у друшству себичност бити замењена моралом, корупција поштењем ,самовлашће владавином разума, склоност ка сплеткама љубављу за подвиге, испразан народ узвишеним, моћним и срећним. Све пороке и лудости евроатлантизма да заменимо врлинама и благодетима свестране сарадње унутар традиционалног слободарског света.
 Срби, земља не припада нама, већ ми припадамо земљи, и нека се зна да српски витезови нису вични да своју постојбину остављају туђину. Прави државник ће прећи на окупирано Косово и Метохију и одатле водити и соколити своје земљаке да наставе са отпором, да не губе наду.
 Знам да је сваки делић ове земље светиња за мој народ. Знам да је отпор британско-америчкој агресији дубоко усађен у народна срца и да се не може искоренити и никада се неће покорити британском империјализму и његовим легионима који најподмуклије, бесомучно насрћу на Србе и српску земљу.
 Неправедност Запада може нас нагнати да се латимо оружија. Славни витезови, да својим делом покажемо то што ће вечни спомен међу родом и потомством оставити. Неће више разарати етнички корпус Србије. Грађани похитајмо свесрдно у одбрану отаџбине! Србија ће бити спасена. Шта значи ако се опростимо од Пећке Патријаршије и Грачанице? Биће то крај живота и почетак животарења. Зато не дамо Косово и Метохију.
 То је моје најдубље осећање и оно ће бити моје последње осећање, па живели или погинули. Србија сада и Србија заувек!!!

Komentari
Dodaj Novi
+/-
Dodaj komentar
Ime:
Email:
 
Naslov:
 
Vladimir  - Gde su srbi!?   |2012-11-27 01:13:06
"Mnogo je bivsih srba a pravih srba,avaj kako malo! Omladina,ko je vodi?Nema
Hrista njihovog,Svetog Save
nema.A koga ima ako Hrista Boga nema,ako Svetog
Save nema!?"

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."