ВЕСТИ
недеља, 18 новембар 2012 11:41    ПДФ Штампа Eл. пошта
Европске дезинтеграцијe

пише: Миша Вацић


Политички пркос је данас минимум који Српски богоугодни народ мора да пружи тренутним управитељима наше нам отаџбине Србије. У борби свог народа за огњиште и очување интегритета и суверенитета од агресорског НАТО и злогласне ЕУ. По универзалном праву природе сваки народ има тежњу да сачува своју посебност.Током протекле деценије споменута алијанса и унија су нам економски разарали државу санкцијама, изолацијом, ембаргом и инфлацијом, тако дуго док држава и њена предузећа нису постала нерентабилна, док их приватизацијом и тендерима нису одвојили од државе и ставили их под своју контролу. Политички ускраћују слободној држави средства за њено самоодржавање, руше основе сваког националног самопотврђивања и одбране, омаловажавају историју и прошлост и повлаче по блату све стварно велико и битно за аутохтоност наше нације.


Исмејавају нам веру захтевајући да СПЦ у закону изједначимо са деструктивним сектама(ткз.малим верским заједницама). Јединствени и јасни став потребно је да изнесу против пропаганде ЕУ сви свесни и разумни људи,од чистача улица, пекара, грађевинаца, сељака, радника, домаћица, официра до високошколских и универзитетских професора и студената. Идеја коју афирмише унија грехоиманости је кукавички егоизам, који кида ланце реда и плашљиво одузима слободу, у лову на сопствену срећу људи се са неба стрмоглављују право у пакао.Треба да се угледамо на велики Руски народ.
 Морална снага отпора наше нације јача,воља дух и срце су оружије за одбарну слободе и истине, које не смемо изгубити у борби против материјалних нехришћанских вредности, тако се и  "220.000 Срба се добровољно одселило из Хрватске, а њих 1.960 су се сами убили!".
Komentari
Dodaj Novi
+/-
Dodaj komentar
Ime:
Email:
 
Naslov:
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."