ВЕСТИ
недеља, 20 октобар 2013 01:44    ПДФ 
СНП 1389 ЦГ против параде срама у Подгорици

Српски народни покрет 1389 Црна Гора изражава изразито неслагање са покушајима организовања параде педера у Подгорици заказане за недељу, 20. октобар 2013. године.

Педерастија је болест, и као сваки народ који жели да живи у здравој држави, најоштрије критикујемо подршку црногорских представника власти поменутом скупу. Само промовисање педерастије представља директну претњу породици, као и браку и традицији и свему што има свету вредност у здравом друштву.

Такође, строго осуђујемо сваки покушај црногорске полиције да ухапси малолетнике који су 27. септембра изашли на протест и изразили неслагање са одобравањем параде. Сматрамо да парада није ништа друго до насилно наметање болести као нечег исправног чему би требало тежити, и притом подсећамо да је већина самих људи оболелих од педерастије против одржавања параде, те је и више него очигледно да иза организације стоје људи који ће имати користи као плаћеници запада који упорно покушава да на све начине разори наше друштво и пољуља темеље државе грађене на исправном систему вредности.

Подсећамо да насилно организована парада педера у Будви 24. јула текуће године није донела ништа добро и позитивно, сем великих нереда на улицама, доста повређених људи, и још веће огорчености и беса код црногорског народа који одбија да му се силом намећу и сервирају ствари које су сваком човеку, који жели да живи у здравој и нормалној средини, неприхватљиве.

Поводом изјава државног врха да од успеха одржавања параде зависи евентуални улазак Црне Горе у европску унију, истичемо само једно - НАРОД ЦРНЕ ГОРЕ НИКАДА НИЈЕ ИЗРАЗИО ЖЕЉУ ЗА УЛАСКОМ У ЗАЈЕДНИЦУ ЕВРОПСКОГ ЗЛА.

Позивамо све грађане да у миру изразе своје неслагање са парадом тиме што ће у недељу изаћи на подгоричке улице.

Само следећи дух својих предака, водећи се њиховим врлинама, чојством и јунаштвом, можемо и хоћемо опстати на овој ветрометини двадесет и првог века. Зато, сваки сегмент нашег друштва и живота мора и треба да је, мимо свих идеологија, напојен светосавском и православном идејом, одбацујући дегенерисане вредости које покушавају да нам наметну људи који се Бога не боје и људи не стиде.

Информативна служба СНП 1389

Komentari
Dodaj Novi
+/-
Dodaj komentar
Ime:
Email:
 
Naslov:
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."