ВЕСТИ
понедељак, 28 октобар 2013 23:56    ПДФ Штампа Eл. пошта
Поднета кандидатура 1389 - Битка за Вождовац

Српски народни покрет 1389 објављује јавности да је, у форми Групе Грађана СНП 1389, поднео листу од 40 кандидата за локалне изборе у градској општини Вождовац. Листа се налази под редним бројем (3). Назив је: 1389 - Битка за Вождовац - Миша Вацић. 


Избори на Вождовцу се одржавају у недељу, 15. децембра 2013. године. Уједно, овом приликом позивамо све српске родољубе да нас солидарно и сложно подрже. Доста је било подела и раздора. Слога и јединство једини су пут и спас за српску националистичку мисао.

СНП 1389 својој браћи Дверима, Радикалима, Заветницима, Образу, Нашима јавно упућује позив да се превазиђу разлике, личне сујете, размирице из прошлости, и да се јединственом подршком истоветној идеји: одбране уставног поретка, неотуђиве целовитости државне територије, заштите православне-патријахалне традиције, подстицања ћириличног писма и очувања чистоте и богатства српског језика, изградње породичних вредности, супротстављања НАТО и ЕУ интеграцијама и заустављања пошасти беле куге, коначно саборно стане на пут пропадању наше отаџбине. До сада, на свим изборима последњих година, изласком сваког за себе на изборе, корпус српских националиста је остао без својих представника у сазивима како републичке скупштине, тако и многих скупштина локалне самоуправе. Стога, једини начин да се више од 15% народа са врло израженом и неугашеном националном свешћу избори за своја права, је само ако почну Срби да се сабирају један уз другога.

Овде, на Вождовцу, 1389 је изградио бастион снаге Национализма. Остали активни родољуби треба да нам пруже поверење и подршку. У другим местима можемо ми вама, и тако удружени, крај по крај Србије да заједно ослобађамо. Нема се више времена за поделе - или ћемо збити редове и стати сложно пред исте идеолошке противнике, кад су нам већ програми слични да сличнији не могу бити - или ће, због неслоге, народ наставити да пропада. Излаз је да сами грађани коначно пруже довољну подршку једном националном покрету, да тим указаним поверењем пуним изборним легитимитетом стане на чело и поведе све остале у заједничку борбу за српску ствар!

У уторак 29.10.2013. је решењем од стране Општинске изборне комисије званичено потврђена листа "1389 - Битка за Вождовац - Миша Вацић" под редним бројем 3!

Вождовац је само почетак, крајњи циљ је цела Србија, и све српске земље! 


Видео запис предаје изборне листе кандидата - погледати.

Информативна служба СНП 1389

Komentari
Dodaj Novi
+/-
Dodaj komentar
Ime:
Email:
 
Naslov:
 
vladimir  - Svaka cast!! I samo napred   |2013-10-29 08:49:32
Danas sam imao priliku na Konjarniku,na mestu za prikupljanje potpisa razmenim
par reci sa ovim momkom skroz desno na slici,nazalost nisam sa Vozdovca pa nisam
mogao potpisati,ali sam svim srcem uz vas i vasu ideju!! Da je samo vise takve
'prave' Srpske omladine u Srbiji,procvetala bi ova nasa namucena zemlja!! Imate
moju podrsku i sve cestitke na radu i obnovi nacionalne svesti!!!
Ivan Jovasevic  - uz vas.....   |2013-10-30 18:42:03
Takodje nisam sa Vozdovca ali opet i jesam za snaznu Srbiju kao nekada koja je
postovala svoju zemllju i svoj narod,verovala u Boga a ne ova do koje su je
doveli....
Moramo zbiti redove i sacuvati sebe zaustaviti belu kugu i otrgnuti
se od EU i onoga sto ce nas unistiti...

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."