ВЕСТИ
среда, 20 новембар 2013 13:12    ПДФ 
Обавештење грађанима Вождовца поводом плаката и налепница СНП 1389

Српски народни покрет 1389 обавештава грађане Вождовца да ће плакати и налепнице, који су за време предизборне кампање лепљени широм њихове општине, бити по завршетку локалних избора уклоњени.

Нама би првима било задовољство и велико олакшање да не морамо да се бавимо плакатирањем и лепљењем, и да ви можете чути за нас и наићи на наше име на телевизији, радију и у новинама. Међутим, СНП 1389 се налази у медијском мраку и блокади, и није у могућности да, попут монополистичких партија, новчано приушти рекламе и програм у медијима. Из свих тих разлога, принуђени смо да користимо оно што је у нашој моћи како бисмо дошли до вас, грађана Вождовца - а то су управо плакати и налепнице, као средства која су финансијски нама најдоступнија.

Наша еколошка свест је одувек била на високом нивоу. После 15. децембра, сами ћемо уклонити све што у току кампање користимо, а вас молимо за разумевање.

Локални избори, 15. децембар - БОРБА ЗА ВОЖДОВАЦ, БИТКА ЗА СРБИЈУ - изборна листа број 3!

Спорт, здравље, национализам.
Информативна служба СНП 1389

Komentari
Dodaj Novi
+/-
Dodaj komentar
Ime:
Email:
 
Naslov:
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."