ВЕСТИ
недеља, 02 март 2014 16:14    ПДФ Штампа Eл. пошта
Модрички 1389 РС на моби у манастиру Дуга Њива

У суботу, 1. марта 2014. године, припадници Српског народног покрета 1389 Република Српска из Модриче посетили су манастир Дуга Њива, када је одржана моба.

Припадници СНП 1389 РС присуствовали су молитви, након које су учесници мобе послужени у манастирској трпези, а затим се кренуло на рад. После успешно завршеног радног дана, који је заиста био испуњен радним активностима, братија манастира и учесници мобе су сели за трпезу љубави припремљену од стране младих Православаца, који су својим данашњим доласком и радом показали да је манастир тј. Црква Божија много битније место него ли улице испуњене дрогом и алкохолизмом.

Отац Максим се захвалио свима на уложеном труду и похвалио идеју и жељу да се управо на овакав начин пошаље порука свеколикој нашој омладини, која данас уистину живи у времену које је испуњено разним искушењима овог света. Такође, истакао је да свима жели Божији благослов, срећу и успех у животу, али и снагу да и даље ова дивна омладина помаже своју Свету Цркву и постиче друге да чине то исто.

Водимо се речима Блаженопочившег Патријарха Павла: БУДИМО ЉУДИ.

Информативна служба СНП 1389

Komentari
Dodaj Novi
+/-
Dodaj komentar
Ime:
Email:
 
Naslov:
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."