ВЕСТИ
четвртак, 05 јун 2014 13:35    ПДФ Штампа Eл. пошта
Подршка народу Доњецке републике

Српски народни покрет 1389 изражава дубоку солидарност са патњама нашег братског народа на истоку Европе.

Сматрамо да су украјински новофашисти директан изданак проевропског фашизма коме треба што пре стати на пут, и да су дешавања у Украјини само доказ више због којег би Србија требало да се држи што даље од Европске уније и НАТО пакта.

Пружамо пуну подршку браћи и сестрама који се боре против највећих зала данашњице.

СНП 1389 је покренуо акцију подршке народу Донбаса. Позивамо све људе да нам се придруже и фотографишу се са прикладном поруком подршке, те да нам фотографију пошаљу у пријемно сандуче наше фејзбук странице Српски народни покрет 1389, коју ћемо ми потом објавити, и послати даље нашим пријатељима на фронту.

 

 

Мајицу ,,Доњецка република'' (за симболичних 600 дин.) можете наручити такође остављањем података у пријемно сандуче фб странице, или на број телефона 064/270-5975.


Спасите људе Донбаса од помахниталих украјинских новофашиста и проевропских плаћеника који имају за циљ стварање што већег таласа немира на истоку старог континента!!!

Информативна служба СНП 1389

Komentari
Dodaj Novi
+/-
Dodaj komentar
Ime:
Email:
 
Naslov:
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."