ВЕСТИ
среда, 09 јул 2014 17:38    ПДФ Штампа Eл. пошта
САОПШТЕЊЕ ,,СКУПШТИНЕ СНП 1389 РС’’

Oбавјештавамо припаднике покрета и ширу јавност да је укинуто тренутно ,,Предсједништво СНП 1389 РС" и функција ’’Координатора у Предсједништву’’ образовано унутрашњим договором функционера покрета, јер се показало као неефикасно, а сва овлашћења и руковођење покретом опет је преузела ,,Скупштина СНП 1389 РС’’, која је по Статуту и јесте једини врховни управни орган покрета.
Бивши ,,Координатор предсједништва’’ Горан Сувара избачен је из покрета због неадекватних поступања непримјерених Програму и Статуту покрета и недостојног понашања.
Општински одбори и чланови који не поштују стриктно одлуке Скупштине, Статут и Програм покрета, биће на одговарајући начин санкционисани. Из тог разлога Општински одбори Бања Лука и Мркоњић град су избачени из СНП 1389 РС и угашени, и биће формирани нови одбори у поменутим градовима.
Само лица законски уписана у регистар Окружног суда у Требињу и искључиво на основу одлука ,,Скупштине СНП 1389 РС’’ могу заступати покрет.
Сва лица која немају одобрење од ’’СКУПШТИНЕ СНП 1389 РС’’ не могу представљати ни заступати покрет, нити имају право да користе име и обиљежја покрета.
НАПОМЕНА: ,,СКУПШТИНА 1389 РС’’ наглашава свим функционерима покрета да посебно обрате пажњу до завршетка предстојећих парламентарних избора како не би дошло до злоупотребе припадника, имена и угледа покрета у политичке сврхе.

8.8.2014. у Фочи.

Скупштина СНП 1389 РС

Komentari
Dodaj Novi
+/-
Dodaj komentar
Ime:
Email:
 
Naslov:
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."