ВЕСТИ
уторак, 16 септембар 2014 13:58    ПДФ Штампа Eл. пошта
У ТРЕБИЊУ ОСНОВАН НОВИ ОПШТИНСКИ ОДБОР СНП 1389 РС И ОТВОРЕНА КАНЦЕЛАРИЈА

Од 30. августа 2014. године у Требињу је отворена канцеларија СНП 1389 РС чиме је овај одбор званично почео са радом. Тим поводом припадници новооснованог трбињског одбора свечано су прошетали улицама Требиња у мајицама покрета.


Потом су на споменику палим браниоцима Требиња у отаџбинском рату (1991-1995) одали пошту храбрим српским витезовима и положили цвеће. ,,Ваша жртва је наша светиња, а наш завет је да слиједимо ваш пут. Бранећи Српство, српску традицију и Републику Српску ми настојимо створити сигурно и лепо место нараштајима који долазе. Република Српска је темељ који сте ви подигли својом крвљу, а ми као Вас достојни потомци дужни смо је чувати и изграђивати у духу Српства и Православља. Нека Вам је вечна слава и хвала!’’ рекли су представници покрета приликом полагања цвећа.

Потом је уследило свечано потписивање приступница у канцеларијама требињског општинског одбора које се налазе у новом тржном центру иза зграде суда.

Овом приликом руководство покрета у РС честитало је присутнима и изразило наду да ће сваким даном покрет у Требињу јачати, јер он то мора и заслужује. ,,Наш покрет има светао циљ, а ми као чланови овог покрета морамо бити примерени родољуби који ће сваки дан поставити себи питање: ШТА САМ ДАНАС УЧИНИО ЗА ОТАЏБИНУ?

Остаје нам само да најновијем члану породице СНП 1389 пожелимо срећу у даљњем раду.

 


ИНФОРМАТИВНА СЛУЖБА СНП 1389

Komentari
Dodaj Novi
+/-
Dodaj komentar
Ime:
Email:
 
Naslov:
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."