ВЕСТИ
четвртак, 27 новембар 2014 16:19    ПДФ Штампа Eл. пошта
Српски ратник не штрајкује!

Српски народни покрет 1389 осуђује протест самозваног "Војног синдиката Србије".

Српски ратници никада нису себи дозволили да због неправедне материјалне ситуације угрожавају и подривају борбену готовост и безбедност земље. Данашњи протест је више него сраман. Војска Србије као институција од највећег поверења народа Србије, мора да стојички подноси исти терет који сви грађани Србије деле. Да ли су 700 окупљених на протесту биле "бабе нарикаче" или прави војници. Војник не кука, не плаче, не диже се против своје државе. С тога је више него јасно да је за туђ интерес овај протест изведен, све указује на прљаве трагове НАТО лобиста којима је деценијски сан дестабилизација и разарање војног система земље. За нас као српске националисте незамисливо је да се било ко ко се осећа Србином, појави убудуће на било каквој сличној антидржавној, проНАТО, квази-војној манифестацији.
Услови живота војника Војске Србије, морају бити побољшани без обзира на став ММФа. Не сме се дозволити да манифетлуцима стране агентуре за мале паре војници устају против своје отаџбине. Прави ратник, понављамо, дели судбину свог народа и стоји у одбрани своје државе.

 Информативна служба СНП 1389


Српски војници у одбрани отаџбине.


Komentari
Dodaj Novi
+/-
Dodaj komentar
Ime:
Email:
 
Naslov:
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."