ВЕСТИ
СНП 1389 | Блог
уторак, 12 јул 2011 11:39    ПДФ Штампа Eл. пошта
Сребреница - перфидне лажи и истина

Пише: Миша Вацић

Опширније...
 
понедељак, 11 јул 2011 12:53    ПДФ Штампа Eл. пошта
Србијо шта си доживела?

Пише: Миша Вацић

Опширније...
 
субота, 04 јун 2011 11:15    ПДФ Штампа Eл. пошта
НАОРУЂАВАМО НАРОД - АКЦИЈА „КУКА И МОТИКА“

Пише: Марко Банић


Опширније...
 
понедељак, 30 мај 2011 22:12    ПДФ Штампа Eл. пошта
Пси диктатуре

Пише: Иван Ивановић

Београд  је постао тврђава диктаторског режима, који брани војска од пар хиљада плаћеника који себе називају полицијом, у ствари то су окорели криминалци у униформама, који се баве криминалом , убиствима, уценама, диловањем дроге....

Такође српска престоница је  позната као град са најјефтинијом дрогом у Европи и са највећим бројем полицајаца у једном главном граду, што свакоме ко се мало замисли јасно говори да је и сам врх полиције укључен у криминал.

Ова ненародна ``полиција`` је  безрезрвни заштитиник  дикторског режима Бориса Тадића, који им дозвољава да се баве криминалом, а заузврат као и сваки захвални пси спремни су да свакога ко подигне глас против диктатуре премлате и подвргну најзверскијим мучењима, и то без иједног јединог доказа или учињеног прекршаја.

Опширније...
 
понедељак, 30 мај 2011 14:26    ПДФ Штампа Eл. пошта
7 и по- Хаос у Новом Саду

Пише: Стефан Петровић

Негде око пола 8 зачу се мили глас још милијег Г.Извините , који нам је саопштио да ће се покушаји креирања и изјашњавања ставова супротним његовом бити санкционисани по закону, нарочито ако се ко усуди да их јавно изнесе,поготово групно, сачувај Боже масовно.

Проверите ,вели Г. Извините ,Кривични Законик Педерске Краљевине Круг Двојке: члан 888. ставка 8. Алтернатива . Па се уверите, став супротан краљевом неће бити толерисан,а уколико се изнесе јавно биће санкционисан ,јер представља грубо кршење краљевих уверења и обмањивање јавности ,тј. довођење у питање безалтернативне стварности.

Ја нисам проверио, чуо сам да се чин провере евидентира и кажњава због довођења у питање краљевих изјава.

Опширније...
 
уторак, 10 мај 2011 09:39    ПДФ Штампа Eл. пошта
ЕВРОАЗИЈСКА ЕВРОПА

Пише: Вјекослав Церовина (ЕЦСД)

Ако постоји било шта што би државу Србију, грађане Србије и српски народ, требало да учини политички сроднијим и ближим Европској Унији, то је стратешка окренутост ка Евроазији.

У времену када актуелна српска власт пропагира евроатлантизам и евроатлантске интеграције као најпаметније ствари којима се Србија може посветити и ЕУ као стратешки најбоље одредиште земаља Западног Балкана, све више чланица ЕУ усмерава своју спољну политику ка савезништву са Русијом, такмичећи се и стремећи ка заузимању што важније позиције на простору Евроазије.

Свима у Европи је јасно колики је значај Евроазије, па самим тим и Русије, а и у библији евроатлантизма, фамозној књизи „Велика шаховска табла“, велемајстора америчке хегемоније – Збигњева Брзезинског, Евроазија је означена као супериорни планетарни простор и најважнија геополитичка тачка, али најпре као главни освајачки циљ евроатлантиста.
Опширније...
 
понедељак, 02 мај 2011 09:54    ПДФ Штампа Eл. пошта
VIVA LA REVOLUTION
Пише: Иван Ивановић

Политички и друштвени талог у којем се налази Србија  последица је губитка свих моралних и друштвених вредности код политичара који су  узели одговорност да воде народ и државу и себе представљају  народним месијама, док су  у реалности  носиоци политичког дилетантизма, корупције, продаје идеологије странака и било каквих уверења и убеђења а све зарад личног и партијског интереса.

Такозвана политичка елита својим делима  уверила је народ да су сви политичари исти и да је циљ доласка на власт да се за кратко време што више обогати, или народски речено накраде, што је и истина. 
Опширније...
 
субота, 09 април 2011 10:20    ПДФ Штампа Eл. пошта
Време је за нове људе и нове идеје

Пише: Иван Ивановић

Последњих дана могли смо чути речи Бориса Тадића да се избори могу расписати једино по добијању кандидатуре  Србије у ЕУ, док је из СНС дошло саопштење да се они са тиме слажу, али и да избори буду до краја године, што се своди на исту политику лажи коју води и сам Тадић, и Косово и ЕУ, што је немогуће. 
Опширније...
 


JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL